Wij zijn Weppee

VINDBAARHEID, ZICHTBAARHEID, HERKENBAARHEID

Wij maken je zichtbaar. Wij zorgen voor vindbaarheid en herkenbaarheid met als doel nog meer interactie tussen jou en je doelgroep.

Weppee verzorgt jouw online en offline marketing en promotie. Met onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat de mogelijkheden zijn en weten we deze mogelijkheden optimaal te benutten.

Wat doen wij voor jou?

Hoe wij je helpen

ALLEEN HET RESULTAAT TELT

De juiste middelen op de juiste plek inzetten. Alleen dan behalen wij een optimaal resultaat als het gaat om vindbaarheid, zichtbaarheid en herkenbaarheid.
01. RESPONSIVE WEBSITES

Online zichtbaarheid en vindbaarheid start met een responsive website. Weppee ontwikkelt jouw website conform de laatste technieken. Uiteraard is jouw website op elk device goed zichtbaar. Wil je echt opvallen? Dan maken we een apart design voor mobiel en/of tablet!

02. SOCIAL MEDIA

Social Media is niet meer weg te denken. Het is bij uitstek de methode om snel en op een unieke manier te verbinden met jouw doelgroep. Weppee zegt daarom tegen iedereen die online actief is: “Deel gerust leuke foto’s en berichten met jouw doelgroep”. De lange termijnberichten regelen wij voor je.

03. CONTENTBEHEER

Content is King, ook voor jouw bedrijf. Weppee kan je ondersteunen bij het verwerken van actuele content. Denk hierbij aan het schrijven van nieuwsberichten en het ontwikkelen van visuals. Ook voor (korte) filmpjes kan je bij ons terecht!

04. NIEUWSBRIEVEN

Nieuwsbrieven zijn hot! Weppee heeft ruime ervaring met het periodiek versturen van nieuwsbrieven binnen diverse branches. Middels een periodieke nieuwsbrief bereik je jouw doelgroep via een op maat gemaakte e-mail. Hierin kunnen we nieuwsberichten opnemen, maar ook zeker unieke content.

Waarom Weppee
Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

WIJ MAKEN VOOR HEN HET VERSCHIL

Met gepaste trots werken wij voor een diversiteit aan bedrijven, artiesten, sporters etc. Dat doen we voor organisaties in Nederland en België.

Sinds 2012 onderhoudt en update het team van Weppee.nl mijn website. Als ik een nieuw album uitbreng of een nieuwe tour ga doen, wordt mijn homepage snel passend gemaakt zodat die weer helemaal aansluit. Daarnaast ondersteunen zij bij de social media en het versturen van de nieuwsbrieven.

Jan Smit

Weppee heeft eind 2016 onze website onder handen genomen. Een nieuw design, goede hosting en een super service. Onze nieuwe site is met succes in sinds 2 januari live. Wij kunnen ons nu focussen op de content en Weppee zorgt voor het technische beheer van onze website. Erg geruststellend!

Entertainment Today
Bekijk onze referenties

Weppee heeft eind 2016 onze website onder handen genomen. Een nieuw, actueel en functioneel design, goede hosting en een super service. Onze nieuwe site is met succes in sinds 2 januari live. Wij kunnen ons nu focussen op de content en Weppee zorgt voor het technische beheer van onze website. Erg geruststellend!

Entertainment Today

Sinds 2012 onderhoudt en update het team van Weppee.nl mijn website. Als ik een nieuw album uitbreng of een nieuwe tour ga doen, wordt mijn homepage snel passend gemaakt zodat die weer helemaal aansluit. Daarnaast ondersteunen zij bij de social media en het versturen van de nieuwsbrieven.

Jan Smit
KOPJE KOFFIE?

Contact

LATEN WE VAN GEDACHTEN WISSELEN

We helpen je graag met jouw (online) vindbaarheid, zichtbaarheid en herkenbaarheid. Laten we afspreken en van gedachten wisselen hoe wij jou het beste kunnen helpen. We maken ook jou graag “Weppee.”
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.